Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

BELLEVUE HOTEL

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
HOTEL BELLEVUE до 200 (возрасни + деца) По договор
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 70 77 47 77

Краток опис

Hotel Bellevue е место каде можете да ги прославите вашите родендени и крштевки и воедно да ги користите новите детски реквизити. Единствено место каде што има прекрасен спој со природата а добивате ресторанска услуга за вашите ценети гости.

 

Главната посветеност на HOTEL | RESTORANT BELLEVUE е Вашата свеченост да помине подобро од Вашите очекувања, а тоа значи: Најсовремена кујна според HACCP. Можност за поставување на секаков вид осветлување и декорација. Нови детски реквизити и детско игралиште од 2018 година. Сопствен паркинг со капацитет од 500 автомобили.

 

Преземачки материјали

Мапа на игротека

View BELLEVUE HOTEL in larger map