Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Игротека Колорес Аеродром

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Игротека Колорес Аеродром 40 деца; 70 + 90 возрасни (внатре+ надвор) Пакет промоција
Испратете барање или јавете ни се
 • Телефон:

  +389 70 20 50 35

Краток опис

Игротека Колорес Аеродром  е единствена игротека која нуди пакет промоции за роденденот на вашето дете. Капацитет на игротеката е 70 места за седење внатре, 90 надвор и преку 40 деца.

 

Бидете гостин на роденденот на вашето дете и дозволете ни да испишеме роденденска приказна која ќе се памети. 

 

ПОНУДА ФЕВРУАРИ 2019

 

 • Неограничено пиење
 • Кетеринг
 • Торта - крем шлаг
 • Грицки кај децата
 • Сокчиња кај децата
 • Покани
 • Фотографирање
 • Маскота
 • Анимација
 • Цртање

 

Цена:

 • Пакет со 20 гости - 10.500 ден.
 • Пакет со 30 гости - 11.500 ден.

 

*неограничен број на деца до 8 годишна возраст

 

ПОДАРОК СЕПТЕМВРИ ДО ДЕКЕМВРИ

Со секој закажан роденден (било кој пакет) добивате ГРАТИС ДЕТСКА МАСИЧКА декорирана со:

 

 • Декоративни салфетки
 • Декоративни чоколатца
 • Столб од балони со бројка за фотографирање

Преземачки материјали

Мапа на игротека

View Playground Colores Aerodrom in larger map