Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

MKC Club Restaurant

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
MKC Club Restaurant 300 490/700 (шведска маса/ресторанско послужување)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 60 90 606

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

MKC Club Restaurant - модерно, несекојдневно и урбано место за Вашата свадба и друг вид на прослава.

 

Венчавките се памтат по својата уникатност. Тука сме да ви ги направиме поинакви и единствени...

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View MKC Club Restaurant in larger map