Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Александрија

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ресторан Александрија 200 250/450 (мекици/матури)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    070 248 200

Краток опис

Добродојдовте во Ресторан Александрија, ресторан којшто веќе 13 години најдомаќински ги прима своите гости. 

 

Кај нас секогаш квалитетната храна и услуга се добива по најповолни цени. 

 

Во топол и пријатен амбиент прославете ги вашите веселби, искажувајќи ја вашата среќа, а ние максимално ќе се погрижиме повторно да ни дојдете и да ни ја покажете вашата насмевка. 

 

Ве молиме разгледајте ги нашите понуди коишто можат да се прилагодат според вашите потреби. 

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Aleksandrija in larger map