Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Белла Чардак

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ресторан Белла Чардак 350 По договор

Краток опис

Ресторан Белла - Чардак располага со голем отворен простор (летна тераса) со капацитет до 350 гости располага со сопствена кујна. Погоден е за огранизација на сите видови на прослави (свадби, матурски, родендени, деловни приеми, коктел забави, промотивни активности и др.

 

За вашата свадба да биде совршена, потребно е место кое целосно ќе одговара на вашите потреби и барања. Ресторан Bella - Чардак нуди максимална удобност, совршена услуга и квалитет.

 

  • ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ за резервации направени до НОЕМВРИ за 2018 година

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Bella Chardak in larger map