Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Острово

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Nevoobicaena Lokacija WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ресторан Острово 730 700 (без пијалок)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 99 22 00

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Ресторан "ОСТРОВО" се наоѓa на јужно-источната страна на Охридското Езеро, на еден од двата острови на изворите на реката Црн Дрим, во близнина на Манастирот Св. Наум Охридски кој е опкружен со најживописната природа во поширокиот регион. 

 

Во нашиот ресторан може да уживате во вкусот на македонската традиционална храна од Охридскиот регион. 

 

Ресторанот Острово во текот на зимскиот период нуди капацитет за 150 лица, со места, а во текот на пролета и летото целиот остров прераснува во ресторан-градина со повеќе од 500 места за посетителите.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Ostrovo in larger map