Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Воденица Мулино

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Вински Клуб 200 (затворен дел) + 150 (тераса) од 1500 (без пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    02 3 23 28 77

Краток опис

Винскиот Клуб во Ресторан Воденица работи веќе 15 години за свабени прослави, коктели, журки и мега евенти, а отсега реновиран и со зголемен капацитет.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Vodenica Mulino in larger map