Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Етно Гостилница Вила Весница

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Klimatizirano Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Етно Гостилница Вила Весница 250 1107 (со пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 99 22 00

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Лоцирана на прекрасните падини на Скопска Црна Гора, во нејзината недопрена природа, Етно Гостилница Вила Весница Ви нуди незаборавни моменти за организација на свадби, прослави, коктели и приватни забави.

 

Располагаме со капацитет до 270 гости во покриениот дел на нашата гостилница. Дозволете ни во корелација со природата, да ги креираме Вашите моменти за паметење. Излезете од рамките на секојдневието...

 

Мапа на свадбена локација

View Etno Gostilnica Villa Vesnica in larger map