Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Игротека Имагинариум

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Место Капацитет Цена
Простор 1 180 (80 деца + 100 возрасни) 250/350 (по дете)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон:

    +389 70 99 22 00

Краток опис

Игротека Имагинариум е вистински креативен и забавен рај за Вашите деца. Возбудливи патувања низ импровизирана џунгла, справување со препреки, лизгање низ затворените тобогани со и без свијоци, совладување на сите вештини на саканиот Тарзан… сето тоа на едно место, во идеални услови на внатрешен простор од 700 м2 и  тераса од 115 м2 со затворен дел во зимски период каде има поставно грејни тела.

 

ПРОМО ПОНУДИ

 

  • 20% ПОПУСТ на родендени во АВГУСТ

 

Во цената од 350 денари е вклучен и оброк (пица, хот дог, сок и грицки).

 

Ова е единствената игротека во Македонија која е опремена со сертифицирана шведска детска опрема по највисоките стандарди за безбедност, рекреација и развој на детската фантазија.

 

Ништо не препуштивме на случајот. Секој дел од игротеката го осмислил и води професионалец: опремата, негувател(к)ите, хигиената, безбедноста. Храната ја обезбедуваат потврдени снабдувачи, вработените се под постојан надзор и обука, а хигиената е стандардизирана и постојано се контролира.

 

Цело е ако има се – беше нашето мото! Најдобра детска опрема, супериорна вентилација, врвна услуга, квалитетна храна и пијалоци, екстра родендени. Квалитетот е без конкуренција!

 

Ве очекуваме!

Мапа на игротека

View Playground Imaginarium in larger map