close

Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

close

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

load

НАШИОТ ТИМ

Главни виновници за проектот Termin.mk се двајца близнаци, но само во хороскоп, кои несебично решија својот ентузијазам и енергија да го насочат кон менување на традиционалниот начин на пронаоѓање и резервација на термини. Генерациски различни, направивме спој на знаењето и искуството со ентузијазмот, енергичноста и желбата за проактивно и иновативно размислување и дејствување. .

Нашиот тим, составен од незнајни јунаци, не ретко може да се најде помеѓу Вас.. развеселени во некоја кафана, разиграни на некој подиум, гласни на некој спортски натпревар, присутни на одредена културна манифестација... и постојано на Termin.mk! Мотивирани, жедни за успех и работа, нашиот термин за Вас е 24/7 слободен.