Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Свадбен Попуст

Барање за купон за попуст

Испративте онлајн барање за термин и ја договоривте датата за Вашата свадба? Ви честитаме!

Сега успешно можете да ги искористите сите попусти кои тимот на Termin.mk ги обезбеди за Вас.

Како да ги искористите попустите?

  • Пополнете го формуларот подоле со потребните податоци за Вас

  • Во рок не подолг од 48 часа Termin.mk врши проверка на Вашата резервација

  • По потврдената резервација од страна на свадбената локација Ви испраќаме купон за користење на Вашите попусти!

  • Купонот е доволно да го покажете од Вашиот мобилен уред, или истиот може да го испечатите

  • Истовремено сите наши соработници го имаат Вашето име и презиме и веќе знаат дека може да го искористите попустот кај нив

  • Нека Вашата свадба пред сè биде незаборавна, и секако, економична

ИСПРАТИ БАРАЊЕ