Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СВАДБЕНИ ПОПУСТИ

Покрај термини и свадбени локации, отсега Termin.mk по принципот "сè на едно место" како информација Ви нуди сè што е поврзано со денот на Вашата свадба. Од бутици за венчаници, музички групи, фото студија, декорации, слаткарници, покани за свадба, до пијалоци, кетеринг итн. Буквално сè за свадба!

 

Но тоа не е сè! Со цел Вашата свадба да биде економична, а сепак единствена, Termin.mk Ви нуди неверојатни свадбени попусти и промоции! Дознајте како до попуст на секој профил поединечно...

20%

Слатки нешта

20% попуст на комплетна слатка маса

КАКО ДО ПОПУСТ?
10%

Ava Atelier

10% ПОПУСТ на декорација и осветлување на свадби и настани

КАКО ДО ПОПУСТ?

BOHO.MK

Одберете комплетна свадбена декорација

ПОСЕТИ ПРОФИЛ