Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

СВАДБЕНИ ПОПУСТИ

Покрај термини и свадбени локации, отсега Termin.mk по принципот "сè на едно место" како информација Ви нуди сè што е поврзано со денот на Вашата свадба. Од бутици за венчаници, музички групи, фото студија, декорации, слаткарници, покани за свадба, до пијалоци, кетеринг итн. Буквално сè за свадба!

 

Но тоа не е сè! Со цел Вашата свадба да биде економична, а сепак единствена, Termin.mk Ви нуди неверојатни свадбени попусти и промоции! Дознајте како до попуст на секој профил поединечно...

10%

Фото Бимбо Wedding Production

10% попуст и многу други свадебни изненадува...

КАКО ДО ПОПУСТ?
20%

Евгенија Зафировска

20% попуст на уникатна венчаница дизајнирана од Евгенија Зафировска

КАКО ДО ПОПУСТ?
5%

Пламенка Трајковска гудачки квартет

5% попуст на гудачки квартет за вашата сва...

КАКО ДО ПОПУСТ?
20%

Слатки нешта

20% попуст на комплетна слатка маса

КАКО ДО ПОПУСТ?
10%

Just Smile – photography & cinematography

10% попуст на фотографија и видео од...

КАКО ДО ПОПУСТ?
33%

Бојан Велевски

За тие што не го знаат ова е Бојан Велевски, за тие што го знаат.... Ова е Бојан Велевски. Зад себе има богата филмска и телевизиска кариера...

КАКО ДО ПОПУСТ?
10%

Ava Atelier

10% ПОПУСТ на декорација и осветлување на свадби и настани

КАКО ДО ПОПУСТ?
17%

Fluffy Mini Pancakes

Супер вкусни пуфкасти мини палачинки

КАКО ДО ПОПУСТ?
15%

Foto & Video Premium Production

15% попуст на свадбена фотографија и видео од...

КАКО ДО ПОПУСТ?