Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

ATK Premium Club

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
ATK Premium Club 250 По договор
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 75 454 454

Краток опис

ATK Premium Club - Ви го претставува новиот стилски концепт на неконвенционални свадби до 250 гости за летниот период.

 

>>> АТК Premium Club за сезона 2020 издвои 10 термини за свадби! Изборот на терминот го правите самите вие, а по исполнување на квотата (до 10 свадби), во оваа локација нема да има можност да се прави резервација <<<

 

Тој ќе ве одведе во бајка низ четирите зелени сегмени во преубавата градина на нашиот клуб, со цел да се создаде една уникатнa ,културнa и ултра модерена свадбена прослава. 

 

Концепт со два дела и два подиума:

 

  • Прв дел матично со прв преден подиум за Коктел Pre party како загревање за главната забава.
  • Втор дел во задниот дел од локалот со главен голем подиум за играње и простор во комбинација на ниско и високо седење и шведска маса како главен дел од забавата. 

 

Можност за поставување на бина за бенд или DJ и во случај на неповолни временски услови можност за поставување на дополнителни шатори. Ви нудиме и неколку опции со декорација и боја на осветлување со што просторот во вечерните часови во комбинација на централната фонтана ќе блеска за да го задоволи сечиј вкус.

 

Доколку имате деца на вашата свадба во функција може да биде и детцката игротека со реквизити.

 

Ние сме со локација во тивкиот дел од населаба Карпош (СЦ Борис Трајковски ) со кој што на никому нема да сметаме , со супер конекција за 10мин до центарот на градот преку бул Илинденска и бул 8ми Септевмреи. Пред локалот, располагаме со бесплатен паркинг.

 

Мапа на свадбена локација

View ATK Premium Club in larger map