Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

BELLEVUE HOTEL

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Hotel Otvoren Prostor Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Летна тераса 550 861 (без пијалак)
Lafayette Ресторан 200 861 (без пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 77 47 77

Актуелни понуди

ПРОМОЦИЈА
790 (без пијалак)
Редовна минимална цена
% 30
Попуст
МКД 237
Заштеда по мени
МКД 553
Цена со попуст
Услови на користење
  • Попустот од 30% важи за сите свадби во Lafayette Ресторан во период од Октомври 2018 - Април 2019
ПРОМОЦИЈА ЛЕТНИ СВАДБИ
861
Редовна минимална цена
% 10
Попуст
МКД 86
Заштеда по мени
МКД 775
Цена со попуст
Услови на користење
  • 10% ПОПУСТ на менито за храна за секоја закажана свадба во ПЕТОК и НЕДЕЛА за летните термини, резервирана до 31.12.2018

Пресметајте ја вашата заштеда

Број на гости
x
Заштеда по мени
=
МКД
Заштедувате

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Bellevue Hotel е место каде започнува вашата љубовна приказна и единствено место каде што има прекрасен спој со природата.

 

Главната посветеност на HOTEL | RESTORANT BELLEVUE е Вашата свеченост да помине подобро од Вашите очекувања, а тоа значи: Целосно покриена летна тераса со максимален капацитет од 550 гости и простор за играње од 100-300 м2. Најсовремена кујна според HACCP. Посебен простор за музиката. Можност за поставување на секаков вид осветлување и декорација. Посебен простор за пречек на гостите и фотографирање. Сопствен паркинг со капацитет од 500 автомобили.

 

Во цената на менито е вклучено: Соба за младите, Бунгалов, Невестинска торта, Шампањ, Декорација на столици и маси, Факели за дополнителен ефект на целосниот амбиент, Просторот на нашата црква и дворот околу црквата за организација на венчавање и матично. Професионален пакет за фотографирање со гратис 50 фотографии и албум, хостеси за сместување на гости, ЦД од сите фотографии, бонови за вечера, покани, двајца фотографи, фото сесија, изработка на Photo Book. За повеќе од 250 гости - Професионално осветлување на целиот простор на терасата со Звездено небо, Димна машина, 40 рефлектори во боја по избор, пратечки топ...

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View BELLEVUE HOTEL in larger map