Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

City Hall

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Nevoobicaena Lokacija WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
City Hall 250 1722 (со пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 99 22 00

Краток опис

City Hall е лoциран вo центарoт на градoт на местoтo на пoранешниoт клуб Хард Рoк - МКЦ. Објектoт е кoмплетнo прoменет вo чист модерен амбиент, климатизиран, опремен со модерен инвентар, квалитетен звук, како и сoвремена сервисна технологија осветлување, озвучување, видео опрема и аксесоари, прилагоден и дизајниран да се погрижи за сите прилики вклучувајќи свадби, родендени, забави како и други културни и корпоративни настани.

 

City Hall е карактеристичeн простор совршено прилагоден за секој тип на свадба, добро опремен за приеми до 250 гости со банкет маси, како и повеќе од 700 гости забава. Просторот располага со комплет инвентар опрема за свадби: маси, бар маси, столчиња со и без навлаки, прибори за јадење и послужување, чаши, цветни и амбиентални декорации, салфети и ранери во сите бои, комплетна техничка опрема: озвучување и осветлување во амбиент и ефекти во боја по желба, како и други опреми за организација.

 

Кога ќе ја букирате вашата свадба во Cityhall центарот наш посветен менаџер ќе работи со вас и вашето семејство за да бидете сигурни дека сè е испланирано и направено лесно и колку е можно флексибилно, почнувајќи со нашите многу сеопфатни свадбени пакети.

 

ПАКЕТИ:

  • БРОНЗЕН почнува од 28 евра
  • СРЕБРЕН почнува од 33 евра и повеќе
  • ЗЛАТЕН почнува од 38 евра и повеќе

 

(Во City Hall се добродојдени сите угостители со нивната кетеринг понуда. Изборот на менито зависи од вашите желби и можности, а ние сме тука да ви помогнеме во преговарање и договарањето на секој детал посебно).

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View City Hall in larger map