Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

DoubleTree by Hilton Skopje

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Hotel Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Hilton Diamond Ballroom 300 По договор

Краток опис

DoubleTree by Hilton Skopje, претставува најновиот отворен хотел кај нас како дел од синџирот луксузни хотели на реномираниот светски бренд „Хилтон“.

 

Салата „Hilton Diamond Ballroom” е комплетно технички опремена за вашиот специјален ден, додека хотелот нуди повеќе атрактивни локации (во внатрешниот и надворешниот дел) каде може да ја организирате вашата регистрација / матично.

 

Хилтон располага со паркинг за преку 150 возила. За младенците е обезбеден апартман за ноќевање со вклучен Спа Ден во луксузниот Euphoria Wellness Spa & Fitness и посебен попуст за ноќевање во хотелот за гостите.

 

За храната ќе се погрижи тим воден од професионален бразилски шеф кој ќе ви помогне да го одберете вашето мени и со сигурност да ги импресионирате вашите гости.

 

Атрактивниот дизајн на хотелот Хилтон нуди можност за незаборавна фотосесија во престижниот ентериер или околу грандиозната фонтана.

 

Закажете презентација кај нашиот организатор за свадби кој ќе ги превземе сите организациски активности и ќе ви помогне да ја доживеете вашата свадба онака како што од секогаш сте ја замислувале. 

Мапа на свадбена локација

View DoubleTree by Hilton Skopje in larger map