Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ederra Highway

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ederra Highway 400 По договор
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 78 61 00 61

Краток опис

Приказната Ederra оди чекор понатаму... Ederra Highway ви нуди прекрасен амбиент, вкусно и богато мени и  добро познатата врвна услуга.

Тука сме за организација на секаков вид на прослави, за сите Ваши среќни мигови и незаборавни прослави да поминат беспрекорно. 

 

Подготвени да сведочиме за најубавите љубовни приказни и заедно да наздравиме за новите почетоци! 

Мапа на свадбена локација

View Ederra Highway in larger map