Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ederra Rooftop

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Hotel Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Klimatizirano Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ederra Rooftop 350 По договор
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 78 835 636

Краток опис

Ederra Rooftop ресторан е уникатно место создадено за прослава на сите убави моменти во животот. Прекрасен амбиент, луксузно уреден, со поглед на градот, ви нуди беспрекорна услуга и одлично мени. Капацитетот на просторот е 350 гости, располага со сопствен паркинг и е идеално место за прослави, настани, конференции.

Мапа на свадбена локација

View Ederra Rooftop in larger map