Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Хотел Александар Палас

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Hotel Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Градина 300 1690 (со пијалок)
Конгресни сали 120-750 1500 (со пијалок)

Краток опис

Свадби во конгресни сали

Хотелот Александар Палас е водечки објект за организирање на свадбени свечености со капацитет до 750 гости во различни Конгресни сали.

 

Свадби на отворено

Организирање на сведбени свечености во градината на хотел Александар палас на отворено со капацитет до 300 гости.

 

Во сите свадбени пакети вклучени се следниве услуги:

 

  • АПАРТМАН ЗА МЛАДИТЕ – Со вклучен свадбен појадок во соба – по желба на младите
  • Шампањско за наздравување
  • Невестинска торта (број на спратови според број на гости)
  • Украсни прекривки на столици
  • Украсни ленти на секоја маса
  • Свеќник со свеќа на секоја маса  
  • Икебана на главната маса
  • Церемонија на влегување со факели

 

Мапа на свадбена локација

View Hotel Aleksandar Palace in larger map