Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

VODNO HOTEL

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Hotel Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ресторан 200 680 (без пијалак)
Летна тераса 250 680 (без пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 02 3177 027

Краток опис

Хотел Водно (VODNO HOTEL) е единствен кој по својата местоположба и амбиент ќе Ви овозможи незаборавно искуство и уживање во преубавата природа и чистиот воздух на планината Водно. Хотелот организира деловни, семејни и свадбени прослави, свечености, коктели и забави. Располага со ресторан со капацитет од 250 места и отворена тераса со прекрасен поглед на градот и со капацитет од 300 места.

 

Хотел Водно - Ние се грижиме за Вашите најважни мигови!

Мапа на свадбена локација

View VODNO HOTEL in larger map