Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Кристал Хол (Хотел Гранит)

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Hotel Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Кристал Хол (Хотел Гранит) 200 од 750 (без пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 71 223 282

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

  • 15% ПОПУСТ за свадби и друг тип на прослави во 2019 за сите резервации направени до 01.05.2019

 

Кристал Хол е модерно и луксузно место кое нуди пријатна атмосфера, гламурозна сала, вкусна храна и комплетна организација.

 

Современа сала за свадби, прослави, коктели, презентации и други свечености со капацитет за 200 гости. Обезбеден е паркинг простор за 50 возила. На ова прекрасно место, каде се нуди вкусна храна, цените се пристапни. Менито во Кристал Хол чини од 10-30 евра.

 

Прославата ќе ја паметите долго по многу незаборавни аспекти организирани од страна на Кристал Хол. Обезбедени се многу гратиси, како и специјално лајт-шоу со посебни ефекти.

 

Кристал Хол се наоѓа во населба Козле, спроти супермаркет Веро 2.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Crystal Hall (Hotel Granit) in larger map