Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Allikas wedding & event center

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Отворен ресторан 400 1046 (без пијалак)
Градина 250 1046 (без пијалак)

Краток опис

За да овозможиме вашата бајка да биде прераскажувана ја создадовме приказната која се вика Аllikas (извор).  Затоа што од тука сѐ започнува, затоа што од тука извира вашата љубов, слога... вашата среќа. Затоа што овде го одигра првиот танц со својата сродна душа и зачекори по патеката која се вика брак. Затоа ние сме тука, твојот ден да го направиме бајка и со насмевка да те испратиме на твоето брачно патување...

 

Алликас е ресторан кој се наоѓа на 5 километри од центарот на градот во пријатна и тивка околина. Се протега на голема зелена површина, каде ресторанскиот дел изнесува 600м2 и е со капацитет од 250 до 400 гости. На зеленилото е превидено да се прават свадби и прослави под отворено небо, а исто така е организирано одржување на матично на отворено. Ресторанот обезбедува паркинг-места  за 100 возила, кој ќе биде под постојан видео-надзор, како и игротека за најмалите гости. Салата за свечености е предвидена за летни и зимски свадби, што значи дека во лето се отвора од сите три страни и има подно ладење, а во зима се затвора од сите три страни со стаклена фасада и има подно греење.

 

Нашиот тим од професионалци воден од шеф Благоја Велковски создаде менија коишто содржат уникатни јадења, создадени за потребите на нашиот ресторан, а кои ќе ви овозможат незаборавно гастрономско уживање.

  

Со секој резервиран термин за свадба гратис даваме професионално осветлување, сликање и снимање основен пакет, организирање матично во двор, хостеси за пречек на гости и украсување. 

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View Allikas wedding & event center in larger map