Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Амор Гарден

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Амор Гарден 650 738-1353 (со пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 509 609

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Амор Гарден е ресторан за свадби и секаков вид веселби.

Располага со капацитет до 650 стола.

Во секое мени има вклучено: комплетно аранжирање на цела сала и светлечки ефекти.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Amor Garden in larger map