Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Амор Палас

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Амор Палас 400 738-1353 (со пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 509 609

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Амор Палас е ресторан за свадби и секаков вид веселби.

Располага со капацитет до 400 стола.

Во секое мени има вклучено: комплетно аранжирање на цела сала и светлечки ефекти.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Amore Palace in larger map