Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Бисера

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ресторан Бисера 350 584 (без пијалак)

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Ресторан Бисера е лоциран во населба Аеродром и успешно работи од 2000 год.

 

Погледнете дел од атмосферата во Ресторан Бисера низ ВИДЕО 1 и ВИДЕО 2

 

Капацитет до 350 гости и прекреасниот амбиент дозволуваат организирање на сите видови прослави.

 

Ресторанот е познат по вкусната храна и добрата услуга.

 

Во зависност од прославата имаме избор од неколку мениа со разумни цени и одличен квалитет.

 

Ресторанот Бисера организира секаков вид кетеринг услуги.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Bisera in larger map