Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Далиа

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Privaten Parking WiFi Klimatizirano
Место Капацитет Цена
Ресторан Далиа 400 + 160 (базен) По договор

Краток опис

Нашето 26 годишно искуство во угостителството, максималната посветеност и желбата за задоволни клиенти се клучот за нашиот успех во работењето. Гостите имаат можност да уживаат во највкусната храна приготвена од вистински мајстори во кулинарството во најсовремена кујна по сите светски стандарди и секако да бидат беспрекорно услужени од нашиот професионален персонал.

 

Користењето на отворениот дел со базен, кој е хортикултурно уреден, претставува прекрасно место за вашите семејни веселби.

 

Од своето отворање, па до денес ресторанот е реновиран неколку пати, па така и годинава, Ресторан Далиа компелтно реновиран и супер модерен, во сосема нова димензија и амбиент во кој нема да останете рамнодушни.

 

Ве очекуваме :)

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Dalia in larger map