Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Ексклузив

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Ресторан Ексклузив 320 700 (без пијалак)

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

  • ПРОМОТИВНО МЕНИ за сите резервирани свадби во СЕПТЕМВРИ и ОКТОМВРИ 2019

 

Рајот не е така далеку, како што се чини... Понесете со себе добро расположение и препуштете се на уживањето во прекрасниот амбиент на Ресторан  Ексклузив.

 

Проширен и во ново руво располага со капацитет од 320 гости и прекрасна тераса за 180 гости.

 

На Вас е да ни укажете доверба, а ние Вашиот најсреќен ден да го направиме единствен.

 

Отсега комплетно реновирана и супер модерна тераса. 

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Exclusive in larger map