Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Гоце

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Ресторан Гоце 400 554 (без пијалaк)

Актуелни понуди

ПРОМОЦИЈА
554 (без пијалак)
Редовна минимална цена
% 20
Попуст
МКД 111
Заштеда по мени
МКД 443
Цена со попуст
Услови на користење
  • Промотивно со секоја закажана свадба покрај останатите поволности добивате и 20% попуст на одбраното мени 

Пресметајте ја вашата заштеда

Број на гости
x
Заштеда по мени
=
МКД
Заштедувате

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

ПОКЛОН ВО ПЛИК

  • Со секоја закажана веселба до 31.12.2018 добивате поклон во плик од Ресторан Гоце

 

Од неговото отварање па до денес, Ресторан Гоце стана едно од најпријатните места за забава, разонода и прослави во Скопје.

 

Лоциран е во источниот дел од градот, во населбата Ченто.

 

Ресторанот воодушевува со својот раскошен, ексклузивно дизајниран ентериер. Гостите во ресторанот уживаат во специјалитетите на најголемите мајстори на кујната, врвната услуга, прекрасниот амбиент и во нежните музички звуци.

 

Богатото мени изобилува со раскошни вкусови од националната и други интернационални кујни и претставува единствено кулинарско доживување пропратено со извонреден избор на квалитетни видови на вина.

 

"Гоце 2000" може да одговори на сите Ваши потреби. Нашиот персонал е тука за вас да ви ги овозможи следниве свечености: приватни вечери, свадби, бизнис средби, родендени, пензионирања, годишнини, приеми, коктел забави, промотивни активности и презентации....

 

Нашиот тим ви стои на располагање, да ве поддржи и помогне при планирањето на вашите прослави, како и да ви ги овозможи дополнителните барања, како што се: Аранжмани со цвеќе, балони, свеќи; специјални светлосни ефекти; различен тип на музика; фотограф, снимател и друго.

 

Прекрасна атмосфера, исклучително добра храна, поволни цени. Се ова ке допринесе да вашата прослава биде посебна и особено интересна.

 

Верувајте во нас, а ние ќе ја оправдаме вашата доверба.

Преземачки материјали

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Goce in larger map