Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Гоива Ексклузив

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Ресторан Гоива Ексклузив 500 738 ден. (без пијалак)
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 75 26 88 60

Краток опис

Ресторан Гоива Ексклузив е ресторан за свадби и други прослави. Ресторанот располага со модерно опремена сала, осветлување и панорамски лифт. Салата е со капацитет до 500 гости и е подготвена да одговори и на најпрефинетите вкусови. 

 

Ресторанот се наоѓа во населбата Пинтија, од левата страна на патот кој води кон населбата Драчево. 

 

Дојдете и уверете со во нашиот професионализам и врвна услуга.

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Goiva Exclusive in larger map