Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Restoran Gradina - wedding avenue

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Надворешен дел 380 По договор
Внатрешен дел 120 По договор

Краток опис

Restoran Gradina - wedding avenue е совршено место за организирање на Вашите свадби и останати прослави. Со најубавата градина во Скопје, лоциран само 2км од центарот на градот, Ресторанот Градина претставува уникатен простор за Ваше уживање. Со специјално изработена конструкција на целата тераса, посебниот простор за пречек и фотографирање на гостите опкружен со живописни фонтани и зеленило нуди пријатна и свечена атмосфера за Ваши незаборавни моменти.

 

Располага со капацитет од 380 лица на отворено, 120 во затворено и сопствен бесплатен паркинг.

 

Професионалниот персонал е на Ваше располагање да Ви овозможи безгрижна организација на различни видови свечености: свадби, матурски, родендени, деловни приеми, коктел забави, промотивни активности и останато. Дополнително Ресторанот Градина Ви нуди единствено уживање во специјалитетите на македонската традиционална кујна. Со ентериер во стил на македонска староградска куќа, камин и чалгиската музика ви нуди опуштен амбинет за незаборавни моменти.

 

Мапа на свадбена локација