Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Журнал

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Ресторан Журнал 330 По договор

Краток опис

Драги идни брачни парови. Ресторанот Журнал години наназад бил и е домаќин на многу веселби кои се од исклучителна важност за Вас. Oтворен е во 2002 година и многу скоро стана една од омилените дестинации во градот каде се одржуваат семејни прослави и веселби со најразличи поводи. За познавачите овој ресторан е совршено место, каде може истовремено да се ужива во амбиентот , беспрекорната услуга, првокласната храна и професионалниот однос кон секој аспект од веселбата, при што се внимава на секој детаљ. Можноста да се ужива во елегантниот ентериер и гастрономското искуство Ве очекува во секое време. Водени од 14 годишното искуство, со гордост можеме да Ви соопштиме дека умееме да организираме веселба која ќе се памети и која во секој сегмент ќе биде исполнета со незаборавни моменти.

 

Повелете да се уверите во нашата професионалност и доследност. Препуштете се на уживањето во веселбата, потпомогната од нашите кулинари и опслужени од нашиот персонал, кој ќе Ви помогне околу изборот низ менијата, со цел да го одберете најдоброто за Вас.

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Journal in larger map