Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ксантика

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Hotel Otvoren Prostor Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba
Место Капацитет Цена
Ресторан Ксантика 400 По договор
Испратете барање или јавете ни се
 • Телефон

  +389 70 864 864

Краток опис

Ресторан Ксантика е нов, модерен и луксузен комплекс за свадби и свечености кој се состои од две целини, сала за свечености специјално дизајнирана за летни и зимски свадби со капацитет од 400 гости и летна бавча под отворено небо со капацитет од 500 гости. Салата за свечености е опремена по светски стандарди, со подно греење, со најсовремена опрема за светлосни ефекти, ѕидови од тврда градба погодни за најразлични можности за украсување и аранжман, како и голем подиум за играње без внатрешни столбови и прегради. Оваа комбинација на капацитети и можност за флексибилност овозможуваат брзина и прилагодливост на прославите во зависност од временските услови непосредно пред почетокот на прославата. 

 

Дополнително, нудиме капацитети за хотелско сместување на гостите и луксузен апартман за младенците. Во склоп на комплексот е обезбеден и паркинг простор кој е под постојан надзор од портир. 

 

Дел од поволностите кои Ксантика им ги нуди на младенците за 2020 година се:

 

 • Професионално осветлување 
 • Невестинска торта 
 • Шампањ 
 • Декорирана сала
 • Организирање матично
 • Организирање на традиционално „Земање на невеста“
 • Aпартман за младенците
 • Eлектронска покана во форма на персонализирана веб страна

 

Независно дали станува збор за свадба, деловна или приватна прослава, Ве покануваме да нè контактирате, да се запознаете со просторот и со нашиот тим, а со тоа и заеднички да креираме понуда по Ваша желба.

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Ksantika in larger map