Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Ресторан Потковица

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Nevoobicaena Lokacija Privaten Parking WiFi Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Ресторан Потковица 600 860 (без пијалак)

Краток опис

Ресторан Потковица се наоѓа во близина на центарот на градот Скопје, во мирна околина богата со зеленило и прекрасна природа. Совршено место за Вашите свадби, свечени прослави и деловни настани со капацитет до 600 гости. Комплетно реновиран. Со посебна приказна досега нераскажана. Несекојдневен, гламурозен, со неодoлив спој на природа и свеченост.

 

Ресторанот нуди можност за користење на апартманот за младите кој е вклучен во цената, уреден co стил. Повелете и уживајте во прекрасниот амбиент!

 

Нека Ресторан Потковица биде клучен дел за Вашата среќа!

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Restaurant Potkovica in larger map