Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Trend Event & Wedding Center

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Privaten Parking WiFi Klimatizirano Garderoba Kreditna Karticka
Место Капацитет Цена
Trend Event & Wedding Center 220 По договор
Испратете барање или јавете ни се
  • Телефон

    +389 70 277 137

Краток опис

Започнете ја вашата љубовна приказна со уникатно искуство кое ви го нуди Trend Event & Wedding Center.

 

Сместен на одлична локација, со сопствен приватен паркинг, во модерен простор и со амбиент за кој наделеку се зборува, Trend Event & Wedding Center е вистинско место за споделување на вашите најсреќни моменти во интимна и топла стмосфера.

 

Trend Event & Wedding Center е секогаш тука за да го оствари сѐ она што сте го замислиле и за што сонувате за вашиот специјален ден. Ние сме тука да ви овозможиме незаборавна вечер која засекогаш ќе ја паметите и за која долго ќе се раскажува.

 

Покрај за вашата најважна ноќ во животот Trend Event & Wedding Center е идеален за организација на корпоративни забави и семинари, со голем број на задоволни гости и клиенти.

Мапа на свадбена локација

View Trend Event & Wedding Center in larger map