Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!


Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

Trokadero Wedding Restaurant

Мора да сте најавен, за да означите посакувани локации

Restoran Otvoren Prostor Privaten Parking WiFi
Место Капацитет Цена
Trokadero Wedding Restaurant 450 860 (без пијалак)

Пресметајте ја вредноста на Вашата свадба

Број на гости
x
Цена на мени
=
МКД
Вредност на свадба

Краток опис

Trokadero Wedding Restaurant e новоотворенa свадбена локација на ул. Првомајска, лоцирана на само 2 километри од центарот на градот, со свој сопствен бесплатен паркинг и капацитет до 450 гости.  

Нашето долгогодишно искуство во угостителството и успешна работа на Гостилницата Трокадеро, не охрабри за нови подвизи се со цел да Ви го овозможиме добро познатиот и докажан квалитет на Вашите големи прослави, свадби и веселби.

 

Со големо задоволство ги поканувамe идните брачни двојки да дојдат на комплексот и да ја осетат магијата на прекрасната локација на отворено, под луксузен шатор и небо со ѕвезди.

 

Со закажување на секоја свадба вклучено во цената е избор од неколку декорации, професионално осветлување и невестинска торта.

 

Ќе ни биде чест да сме дел од Вашата посебна вечер и да се погрижиме за Вас како што најдобро знаеме!

 

Испрати барање за свадба, резервирај во локацијата и искористи свадбени попусти од Термин.мк!

Мапа на свадбена локација

View Trokadero Wedding Restaurant in larger map