Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

boho_mk

BOHO.MK

BOHO.MK

Адреса
  • ул. Благој Ѓорев 159/2
Работно време
  • понеделник - петок: 08:00 - 16:00
  • сабота: 10:00 - 16:00 

Краток опис:

 

АТЕLIER BOHO.MK беше основано како начин да понудиме константен развој на нови идеи и тематика во полето на свадбени свечености.

 

Ви нудиме персонализиран дизајн за настани големи и мали, од гала приеми до интимни свадбени забави. Нашиот тим помага во реализирање на вашата визија, внимание до детали, насоки за боја и стил, дизајнирање во рамките на одредени буџети и создавање распоред на простории.

 

УСЛУГИ :

 

  • Комплетен или делумен дизајн / декор на свадби: гостински маси, невестинска маса, сцена за матичар, позадина за сликање, сцена за прием на гостите, welcome sign, табела со распоред на гости, кула од шампањско, хартиени фенери за употреба во вода или воздух, димни ефекти и осветлување)
  • Уникатни Свадбени покани (покани на дрво, стакло, огледло)
  • Планирање и организирање на свадби 

 

Се гордееме со интуитивна способност да ги чувствуваме потребите и очекувањата на нашите клиенти.

Креираме инспирирани и навистина незаборавни настани што резонираат со аспирациите на нашите клиенти и емитуваат современ луксуз.

 

За ден што се памти ...

 

WE CREATE , YOU CELEBRATE ...✨

 

 

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.