Најава

Најавете се со Вашиот кориснички профил за да ги користите сите придобивки од Termin.mk!

Регистрација

Брзо е, бесплатно и безбедно! - Искористете ги сите придобивки од Termin.mk!

Сакам да примам новости

Се согласувам со условите на користење и политиката на приватност на Termin.mk

gevino_vina

Гевино

МКД 219
Редовна цена
20
Попуст
МКД 175
Цена со попуст

Преостанува

Гевино

Адреса
  • ул. Христо Татарчев 47а локал 9

Краток опис:

Гевино (Gevino) започна со работа на 26.07.2017 година како млад тим ентузијасти. Си поставивме цел- да понудиме високо квалитетно вино достапно за сите со посебен акцент на изгледот и дизајнот на самото вино.

 

Досега, можеме гордо да се пофалиме, дека имаме изработено над 1000 уникатни дизајни, и неретко нашите вина можете да ги сретнете како дел од декорацијата на свадби и веридби, на разновидни приватни забави, како роденденски, матурски или пак како подарок на слави, а од неодамна ви се “на тацна” и во голем дел од скопските кафеани.

 

Покрај нашиот редовен асортиман кој можете да го најдете во поголемите маркети, Гевино нуди ексклузивна можност да ја збогатите вашата свадба, веридба, момачка, девојчка, роденден, приватна или пак забава од секаков вид, со специјално дизајнирани вина по Ваш избор.

 

Изберете си вино, креирајте си, или оставете на нашиот стручен тим да го креира дизајнот за Вас и уживајте во моментот. Гевино, затоа што уникатноста е стил!

 

Актуелни свадбени локации во кои согласно договореното мени може да креирате ваше персонализирано Гевино:

За да ги искористите сите попусти, претходно мора да ги исполните следниве чекори:


  1. Испратите онлајн барање за термин до една од свадбените локации на Termin.mk
  2. Да го резервирате терминот во локацијата каде што имате испратено онлајн барање (во најголем број од случаите резервирано значи оставено аванс)
  3. Да не контактирате нас дека успешно сте испратиле онлајн барање и сте резервирале термин - кликнете на копчето ИСКОРИСТИ ПОПУСТ
  4. По проверката на Вашата успешно резервирана свабда од наша страна, ќе добиете купон по е-mail со кој ќе може да ги користите сите попусти

ВАЖНО: Терминот за кој сте испратиле онлајн барање за свадба, не мора да е ист со терминот кој потоа сте го резервирале во свадбената локација. Проверката на Вашата успешна резервација, нема да биде подолга од 48 часа.

МКД 219
Редовна цена
20
Попуст
МКД 175
Цена со попуст

Преостанува