По поминати 2 месеци од објавата на промоцијата по повод две години од нашето постоење на македонскиот пазар, ги имаме најсреќните двајца:

  1. Добитник на промоцијата Егзотичен меден месец во Барселона е: Александар Стојковски - а_stojkovski@outlook.com
  2. Добитник на промоцијата Фамилијарен несекојдневен викенд во Софија со посета на детскиот музеј Muzeiko и Софија ZOO e: Анела Ставревска - anela.stavrevska@cnvp-eu.org

За извлекувањето беше користен автоматизиран електронски систем направен за потребата на промоцијата и истото е снимено. 

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на Александар и Анела и им посакува незаборавно патување со нивните најмили☻