Се уште размислувате во која свадбена локација ќе ја правите Вашата свадба? Или пак во која игротека ќе го прославите роденденот на Вашето дете? Одлично, нашето мало изненадување е токму за Вас ☻

 

По повод две години од нашето постоење на македонскиот пазар, решивме на најсреќните од Вас да Ви доделиме две супер патувања:

 

  1. Егзотичен меден месец во градот на уметноста, архитектурата и љубовта - Барселона > Дознајте повеќе

  2. Фамилијарен несекојдневен викенд во Софија со посета на детскиот музеј Muzeiko и ЗОО Софија > Дознајте повеќе

За детални информации околу самите патувања, можноста за учество и како дo една од двете супер дестинации кликнете на линковите погоре ("Дознајте повеќе"). 

 

terminmk_2_godini_barcelona

 

terminmk_2_godini_sofia

Најбрзо до посакуваниот термин - најбрзо до супер патување за Вас и Вашите најмили! ☻