После сите лајкови и шерови, ги имаме најсреќните тројца од промоцијата #ГагаРоденден 2:

  1. Маја Стојкова
  2. Маја Георгиева
  3. Костадинка К. Левеска

За извлекувањето беше користен автоматизиран електронски систем направен за потребата на промоцијата и истото е снимено. 

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците!