3 години Термин.мк - 3 супер бесплатни родендени и роденденски торти од Канела!

 

Промоцијата #ГагаРоденден 3 заврши, а најсреќните тројца добитници се:

 

  1. Андријана Цоковиќ
  2. Марина Фасулева
  3. Ѓоко Груевски

 

За извлекувањето беше користен автоматизиран електронски систем направен за потребата на промоцијата и истото е снимено. 

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците!