Промоцијата #ГагаРоденден 4 заврши, а најсреќните тројца добитници се:

 

  1. Ивана Трајковска
  2. Душан Бугарски
  3. Татјана Анчевска

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците! Следете нѐ и очекувајте уште изненадувања!