Промоцијата #ГагаРоденден 5 заврши, а најсреќните тројца добитници се:

 

  1. Весна Јанакиевска Бугарски (Кафе Игротека Дримленд Аеродром 2)
  2. Анита Наумовска (Игротека Во Светот на Децата)
  3. Ирена Кузмановска (Игротека Џунгла)

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците! Следете нѐ и очекувајте уште изненадувања!