Промоцијата #ГагаРоденден 6 заврши, а најсреќните тројца добитници на бесплатен роденденски термин во игротека се:

 

  1. Љубица Десподова (Игротека Киндер Парк)
  2. Маја Георгиева-Павловски (Игротека Колорес Аеродром)
  3. Јована Станоева (Игротека Дримленд Алумина)

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците! Следете нѐ и очекувајте уште изненадувања!