После цел месец лајкови и шерови, ги имаме најсреќните тројца од промоцијата #ГагаРоденден:

  1. Андриана Кулеванова
  2. Николина Велкова
  3. Кети Бучковска Матеничарска

За извлекувањето беше користен автоматизиран електронски систем направен за потребата на промоцијата и истото е снимено. 

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците!