На неделата на венчавки за есен 2019 година беа прикажани најдобрите свадбени етикети - oд Vera Wang до Monique Lhuillier.

 

Не изненадува фактот дека мајската свадба на Меган Маркл го инспирираше речиси секој дизајнер оваа сезона. Нејзиот фустан Givenchy и наметката на која беше везен замокот Виндзор беше извор на инспирација. Многу дизајнери прикажаа деколте во облик на брод. Вториот изглед на Војвотката на Сасекс, со висок врат потпишана од Стела Макартни, исто така, се забележуваше на повеќе писти.

 

Текстура, текстура и повеќе текстура!

Боите и големината на ракавите се во различни варијанти и оваа сезона. Волумен, тантела, слоевитите здолништа од тул, транспарентни и лесни материјали, димензионални апликации и кратки опции на венчаници, додека можеби најразличниот тренд се венчаници во два дела, кои го покажуваат стомакот. Шапките продолжуваат да владеат, откако беа и јасен тренд на минатата сезона.

 

Дозволете си да прескокнете граници над она што традиционалниот невестинскиот фустан обично го нуди. Бидете невеста која може да биде грациозна и маркантна и во панталони или во друга неконвенционална варијанта на венчаница.

 

20% ПОПУСТ на свадбена венчаница креаирана од Евгенија Зафировска. Дознај повеќе!

 

Vera Wang

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Oscar de la Renta

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Naeem Khan

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Viktor & Rolf

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Carolina Herrera

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Theia

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Tedashi Shoji

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

 

Monique Lhuillier

 

Евгенија Зафировска - Oд Vera Wang до Monique Lhuillier

Погледни ги моделите на Евгенија Зафировска и креирај венчаница на попуст!