Летниот период е одличен за прослава на роденденот на вашето дете во игротека! Иако веројатноста е голема дека поголем дел од поканетите нема да ви дојдат поради летните одмори, од друга страна пак повеќето од игротеките нудат неверојатни попусти и промоции.

 

Ние ви ги подготвивме промоциите од најдобрите игротеки во Скопје. Погледнете ги!

 

 

 

 

Дали знаевте дека со секоја резервација во една од игротеките добивате и 20% попуст на роденденска торта од Канела? Како?

 

🌈 Изберете ја вашата омилена игротека

 

📆 Пребарајте слободен термин за роденден и испрати електронско барање

 

🎂 Резервирајте во игротеката и контактирајте нè за 20% ПОПУСТ од Канела

 

Ние ги имаме најдобрите, Ваше е да одберете 😊.