Опа иха! Ги имаме среќните добитници од промоцијата #СакамПлико:

  1. #ПликоЗадњаМаса (50€) - Александра Најдовска
  2. #ПликоПеер (100€) - Бојана Наумова
  3. #ПликоКуме (300€) - Никола Петковски


Очекувајте го вашето плико на денот на вашата свадба! :)

За извлекувањето беше користен автоматизиран електронски систем направен за потребата на промоцијата и истото е снимено. 

 

Тимот на Termin.mk им ја честита добивката на добитниците!