Како најава на претстојната декемвриска премиера на новиот дел од филмот Star Wars, Termin.mk на оние најтврдокорните фанови на овој Sci-Fi филм им препорачува свадба од соништата. Ние имаме да Ви понудиме свадбени локации и слободни термини, на Вас останува храброста.

 

Брачниот пар Jennifer и Joshua од Лос Анџелес биле доволно храбри на своите најблиски да им приредат несекојдневна свадбена прослава. Тие си поиграле со најважните свадбени детали и внеле супер нрдовски шмек со што несомнено би го направиле и George Lucas горд. 

 

Да не должиме многу, погледнете за што станува збор.

 

 

star_wars_wedding_terminmk_2

star_wars_wedding_terminmk_3

star_wars_wedding_terminmk_4

star_wars_wedding_terminmk_5

star_wars_wedding_terminmk_6

star_wars_wedding_terminmk_7

star_wars_wedding_terminmk_8

star_wars_wedding_terminmk_9

star_wars_wedding_terminmk_10

 

star_wars_wedding_terminmk_11 

 

Зете мили зете (Star Wars edit)?

 

 

star_wars_wedding_terminmk_12

star_wars_wedding_terminmk_13

star_wars_wedding_terminmk_14

star_wars_wedding_terminmk_15

 

May the wedding – planning force be with you!